marți, 29 mai 2012

Tu ce model preferi?

Asa cum te-am "amenintat" in campania de teasing, ....vin modelele. 
Acum, sincer, nu stiu tu la ce modele te-ai gandit, probabil gandul ti-a zburat fugar la modelele 90-60-90, sau la nu stiu ce model de masina ultimul racnet....asa-i?
Ei bine, ce poate fi mai frumos decat o imbinare cvasi-totala a placutului cu utilul, unde ochiul poate poposi pe curbe frumos reliefate pe tesaturi care cad lasciv .........sau peste altfel de curbe la fel de frumos conturate de data asta din fabrica, ce iti amagesc simturile cu luciul acela atat de insinuant care te poarta in lumea celor cu conturi rotunde si prospere prin bancile elvetiene.




Nu ai inteles nimic? Am luat-o "pe campii" zici? Pai hai sa facem... putina lumina. 
Hai sa incepem cu diferenta dintre model si manechin, si.... ooh da, de data asta ma refer la 90-60-90. Da, exista o mare diferenta intre fotomodel si manechin si neprofesionistii, cei rau- intentionati sau amatorii nu stiu sau nu vor sa faca diferenta intre aceste doua notiuni diferite.


Fotomodel - "persoana inzestrata cu o fotogenie deosebita, dar care are si talentul de comunica prin imagine, rolul sau fiind acela de a transmite un mesaj, prin simpla fotografie in care apare."



Manechinul - "are rolul de a pune in evidenta un produs, transmite un mesaj de vanzare. Exemplu: in cazul prezentarilor de moda, manechinul trebuie sa poarte hainele, pantofii, accesoriile incredintate de catre creatorul de moda care a angajat prezentarea in asa fel incat sa transmita mesajul dorit de acesta."


Buuuun, pana aici e clar?


Deci, cand vorbeam despre modele, ma refeream strict la creatii vestimentare, caci asta este "obiectul muncii" in cazul de fata. Dar, daca conjuctura face ca sa adaugi langa aceste creatii si 4 manechine expresive si dezinvolte, o expozitie de masini de epoca foarte reusita, un fotograf dibaci si "doxat" de cultura generala si fotografica( ma gandesc serios sa il strig Google de acum!....), tot acest cocktail nu poate da decat un rezultat optim.


De fapt, tu esti cel/cea care hotaraste daca e asa sau nu.....


Te las sa te uiti pe indelete la fotografii, sa imi spui ce creatie vestimentara ai alege pentru tine sau pentru prietena/sotia/amanta ta si de ce. 























Unele dintre creatiile prezentate aici sunt deja vandute, altele sunt rezervate, daca iti place ceva din ce este expus mai sus in aceasta colectie lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un email la croitoresc@gmail.com


Aaaah, era sa uit ce era mai important! Realizam orice fel de creatie vestimentara la comanda, iar daca nu iti este de ajuns iti putem realiza si accesorii hand-made pe masura sa se asorteze fanteziilor tale creative.

Numai bine!

4 comentarii:

  1. imi place mult rochita albastra..un pret?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Roxx,

    Asa cum am mai mentionat si in unul din comentariile precedente, pretul nu este fix, el difera de la o creatie la alta in functie de materialul ales, complexitatea modelului si de numarul orelor de munca aferente(de exemplu aplicarea de cristale Swarovski manual pe anumite materiale implica o atentie deosebita si cantitate enorma de munca). La toate acestea ar fi de adaugat si de subliniat faptul ca realizam creatii unicat in cele mai multe cazuri(si la cererea in mod expres a clientului), deci esti sigura ca modelul ales de tine nu se va mai regasi si pe alta persoana la vreo nunta.;-) Nu sustinem "surprize-surprize" la nunti, botezuri, cununii si alte ocazii speciale.;-);-);-)
    Si ca sa iti satisfac curiozitatea, modelul ales de tine are un pret aproximativ de 198 de ron.
    Multumesc de vizita si de comentariu!

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru putin, te mai astept pe aici.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi vă rog la obiect, fără cuvinte obscene, trivialităţi şi jigniri. Atacurile la persoană sau comentariile pe lângă subiect vor fi cenzurate.
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.